lördag 15 maj 2010

Hej igen!

Hej och förlåt att jag inte skrivit på länge, men som jag skrev i mitt förra blogginlägg så är det fullt upp just nu. Så jag skriver lite kort just nu.
Är i Stockholm på CUF Förbundsstämma. Vi har bland annat gjort motioner så som organhandel, försäljning av Vattenfall, nationellahelgdagar och kärnkraft, med flera.
Utöver det har vi också haft kampanjsläpp. Kampanjen "Arbetsmarknaden är ett jävla skämt!" Den handlar om att vi tycker att arbetsmarknaden är ett jävla skämt.
Imorgon är det förbundsfesten också.
Men nu är klockan mycket, det har vart en lång dag och det kommer att bli en ännu längre dag imorgon. Så ni får ha det!

måndag 3 maj 2010

2 veckor som är fullspäckade

Nu är det ytterligare en sen natt (kl:0023). Men men...äter en liten knäckemacka å dricker te innan tandborstningen och sängen.
Idag har jag pysslat lite hemma, tvättat en massa tvätt, packat, pluggat (men bara lite), gått på möte med valkommiten å gjort en matlåda. Allt detta för att från och med imorgon och 2 veckor framåt kommer det vara full rulle på mig. Kommer att vara hemma 2-3 dagar av 14.
Imorgon (måndag)åker vi till Fiskebäckskil (Lysekil) med skolan. Kommer att vara vid Kristinebergs havsstation och lära oss ännu mer om havet. Upptäcka ännu mer vad som finns där och hur vi människor påverkar havet och dess ekosystem. Vi åker hem på fredag. Då är det hem, äta, byta väska å sedan åka ner till Göteborg å sova hos farmors bror. Ska nämligen ta bussen på morgonen upp till Stockholm. Ska ha en träff med Centerpartiets HBT-nätverk. Sover över i Stockholm en natt, så jag åker hem på söndag eftersom det är skola på måndag-onsdag. Direkt efter skolan på onsdag så går jag till tåget för att åka upp till Stockholm igen. För på onsdag kväll smalas CUFare (Centerpartiets Ungdomsförbundare) från hela landet i Stockholm för att ha våra förbundsstämma. Det kommer att bli underbart! Vi ska diskutera och debbatera våran politik. Självklart ska vi också umgås och ha våran förbundsfest. Stämman tar slut på söndag den veckan... så då åker jag hem igen...

Nu ska jag när som helst borsta tänderna och lägga mig. Så att jag orkar med äventyret som börjar imorgon :P
Så jag säger sov gott till er alla!