torsdag 31 december 2009

Nytt År!

Tar bara en snabbvisit här på bloggen för att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Det tänker i alla fall jag ha.
Händer massor av skoj detta år... spännande saker i skolan som man får lära sig, vänner/ familj att träffa, de årliga händelserna med CUF, C och CK (CUF= Centerpartietes Ungdomsförbund, C= Centerpartiet och CK= Centerkvinnorna) och på det är det ju valår. Sedan kommer det säkert att hända en massa skoj som antagligen inte här helt bokade ännu eller som jag inte har en aning om (just nu) att det ska hända.

Så ha det så bra! Så ses vi nästa år... :P

söndag 13 december 2009

måndag 7 december 2009

Våga!

Fortsätter på samma spår som förra inlägget... Jantelagen.
Har börjat själv med att strunta i den... visserligen i ganska låg dos, men det blir mer o mer. Jag gör det jag känner för. Det jag vill. Och satsar mot mina drömmar!
Hoppas att fler gör det.
För det är så roligt... Dels att våga gå sin egna väg, dels att göra sådant man vill... att satsa på sina drömmar! Och bryta mot normerna!
Det stärker ens inre och ens självförtroende
Så mitt tips till alla är att prova! Det behöver inte vara nåt stort. Det kan räcka med en sådan lite sak som att prova en ny träningsform, en ny frisyr eller en ny färg på håret. Å sedan ta större saker allt eftersom. Eller så gör man så att man tar det stora med en gång. Man avgör själv vad man känner att man vågar. Men när man gör det med att bryta mot Jantelagen och normer så har man himla skoj och man växer som person.
Så väx och stärk dig själv!