torsdag 30 juli 2009

Låt hene ha det då

http://www.dn.se/nyheter/varlden/byxkladda-kvinnor-rannsakas-i-sudan-1.920858
Har så svårt att förstå att sådant finns än idag... På 2000-talet.
Speciellt för en sådana dum sak... jag menar det spelar ju ingen roll. Vill hon ha byxer, så låt henne ha det då...

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag är arabisk tjej. bor i sverige. jag tycker hon ska ha sina piskrapp. om hon inte får straff kanske ungdomar gör som hon och klär sig dåligt.

doublecorona sa...

It's islam - stupid! Dags att vi i Europa VAKNAR. Och om du drämmer till med rasiststämpeln: islam/muslimer = INTE en ras, INTE en etnisk folkgrupp, INTE en nation. Ergo: att kritisera, rentav hata islam är INTE rasism. I så fall är det rasism att angripa alla religioner. Kanske man i så fall kan anklaga svenska humanister för rasism?
Hur som, bottomline är att det är dags för svenskar och européer att vakna ur sin rosiga kumbaya-dröm och inse att vi kanske vill ha fred och frihet tillsammans med islam, men islam vill absolut inte ha fred och frihet tillsammans med oss. Islam kan endast tolerera och acceptera islam. Det är grundläggande muslimsk teologi sedan Muhammeds dagar. Islam är inte som kristendom eller judendom, där man kan ändra och ta. Det är under hot om dödstraff som en person född till muslim väljer att vilja reformera islam. Därför det aldrig kommer att bli en muslimsk reformation.