söndag 14 september 2008

I riksdagen!

I fredags morse (5.59) tog jag och ett till gäng centerpartister tåget till Stockholm. Vi skulle på öppet hus på riksdagen och studiebesök på riksorganisationen.
Det var spännande seminarium om hur det funkar i riksdagen och vad som är aktuellt nu på förmiddagen, sedanvar det lunch i´riksdagens matsal. Väldigt god mat.
Efter det var det guidning i riksdagshuset. Säger bara två saker, det är stort och det är vackrare i verkligheten, än vad det är på TV.
Sedan tog vi en lite promenad till riksorganisationen där vi fick en presentation av de som jobbar där och vad de gör. och vi fick en guidning i lokalerna.

Jag rekommenderar verkligen alla som får möjlighet att göra en sådan resa att ta chansen och göra det!

På kvällen var vi (från Norra Älvsborg) hemma hos Centerkvinnorna förbundsordförande och riksdagledamoten Annika Qarlsson och umgicks.
Hon följde med oss ut och åt.
Det blev en sen och väldigt trevlig kväll.

Vi bodde på hotell Långholmen. Det är ett gammalt fängelse som har blivit renoverat. Väldigt fräscht och trevligt hotell.

Nästa dag (lördag) skulle vi åka hem, men innan det skulle vi ha möte och äta lunch. Efter det fick vi lite fritid, innan tåget hem skulle gå.

Så det var en väldigt trevlig, lärorik och intressant helg.

Inga kommentarer: