torsdag 11 december 2008

Sexuellitet

Bläddrade lite på TV:n nyss, på TV4+ vissade de Dr.Phil. De hade precis börjat prata om män och otrohet. Varför män är otrogna? Då var det en man som började säga att män vill ha sex varje dag och kvinnor bara typ tre gånger per månad. Blev så irriterad att jag inte orkade se mer av det.
Fattar inte att folk fortfarande tror att kvinnor vill ha mindre sex än män. Vem säger att kvinnor inte vill ha sex varje dag? Varför framställs kvinnor som varelser utan sexuellust? och de kvinnor som visar att de har mycket sexuellust, får dåligt rykte och riskerar att få smeknamn som hora och slyna?!
Det finns både män och kvinnor som är A-sexuella, mycket sexuella, lite sexuella, medel, allt där i mellan och mycket mer. Ens persons sexuelitet beror inte på kön. Det är nåt som är olika hos olika personer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sant. Dessutom verkar många leva i tron att det bara är män som är otrogna, vilket ju inte heller är sant.

Ingrid Gustafsson sa...

Exakt, bilden av en matcho man och den oskyldiga lilla flickan...Det blir som ett fängelse för både män och kvinnor. Eftersom det finns män som inte passar i malen, lika mycket som det finns kvinnor som inte passar in i sim mall heller.